avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Referitot la taxa auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Referitot la taxa auto

Buna ziua!
Referitot la taxa auto.
Primaria a gresit incadrarea automobilului cu o capacitate cilindrica mai mica,si asta comporta o taxa mai mica evident. Au trecut 7 ani si in anul 2022 mi-au impus sa platesc toata diferenta.Daca greseala asta a trecut pe sub nasul lor fiecare an din 2016 pina in 2022 deoarece am avut anumite nevoi si mi-au cerut si o copie dupa cartea masinii,cine e vinovat in aceasta situatie si cum se procedeaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dudeanu , utilizator 14:25, 5 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati audienta la directorul unitatii fiscale,detaliati situatia si clarificati partea responsabila
Avand in vedere ca dv cand ati solicitat notarea pe rol a vehiculului ati depus documentele auto,este evident culpa inspectorului autoritatii fiscale
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit scuter(moped) Danyel77 Danyel77 va rog sa-mi spunetii si mie cum sa formulez o contestatie la primarie deoarece nu am platit taxa de inregistrare anuala de 50 ron pe care o percepe primaria ... (vezi toată discuția)
Salutări distinse! sunt proprietarul unei mașini electrice, ... mihais1 mihais1 Salutări distinse! Sunt proprietarul unei mașini electrice, achiziționată în cursul anului precedent. Recent, am fost surprins să descopăr că ... (vezi toată discuția)
Impozit anual auto SERBAm1 SERBAm1 Am achitat impozitul auto anual pe 2016. Intre timp prin programul rabla 2016 mi-am cumparat alta masina. Sunt nevoit să platesc din nou impozitul? Exiata ... (vezi toată discuția)