avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Bună seara, am nevoie de ajutor în privința unei probleme, urmează ca soția să nască în perioada următoare, vreau să știu dacă soția în ultimele 18 luni nu a mai lucrat și nu a avut nici un venit dacă mi se poate acorda indemnizația de creștere, țin să precizez că am la ultimul loc de muncă 6 ani
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2023
cornel2222, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:56, 26 Ianuarie 2023
Buna seara!
Indemnizatia se acorda unuia dintre parinti.Mamei sau tatalui.Dar in aceasta perioada nu mai puteti lucra.
[ link extern ]
Știu că nu mai pot lucra, este o problemă de aceea vreau să știu dacă soția nu lucrează dacă pot beneficia eu, avem un copil de 4 ani care este la grădiniță, ceea ce înseamnă că dimineața trebuie dus la grădiniță după adus de la grădiniță, nu vrem să întrerupem nici activitatea copilului nici nu putem lăsa un nou născut în casă singur cât este dus celălalt la grădiniță, fiind faptul că eu lucrez în 3 schimburi


Alexandrarares a scris:

Buna seara!
Indemnizatia se acorda unuia dintre parinti.Mamei sau tatalui.Dar in aceasta perioada nu mai puteti lucra.
[ link extern ]

Puteti beneficia dvs. de indemnizatie crestere copil.
Puteti beneficia de indemnizatie si in acelasi timp sa lucrati sau puteti depune direct dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ajuta cineva? va multumesc bkmbekeru bkmbekeru lucrez la o firma de paza de aproape 2 ani si de vreun an de la programul 12/24 , 12,48 am ajuns sa lucrez 12/24 , 12,24 nu ne platesc ore nu nimic . in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionut31 ionut31 buna seara, as dori, va rog mult, o lamurire in ceea ce priveste urmatoarea situatie: eu si sotia avem un baietel de 7 luni jumatate, nascut in februarie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Laur250 Laur250 Buna Seara, Sunt in situatia urmatoare: sotia mea este insarcinata si urmeaza sa nasca anul acesta in iulie, ea nu lucreaza si nu a lucrat in ultimile 12 ... (vezi toată discuția)