avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... solicit un model de imputernucire avocatiala barou ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

solicit un model de imputernucire avocatiala barou arges an 2016. ...

solicit un model de imputernucire avocatiala barou arges an 2016.
Ce elemente de siguranta are documentul respectiv ,serie ,cate cifre ,sigle
Cel mai recent răspuns: bodisin , utilizator 17:41, 27 Ianuarie 2023
Stați liniștit nu o sa va pună nimeni la dispoziție astfel de acte pe un forum.Verificati pe site ul.UNBRsau al Baroului respectiv daca avocatul este activ,mergeți la Baroul.respectiv rugați funcționarul care eliberează aceste tipizate sa va arate un exemplar etc.Fiecare Barou are propriile modele,mai mult se poate solicita doar o serie de contract și delegație urmând ca av sa își elibereze ,redactezepropriile tipizate din calculator etc etc.
curat murdar ,daca nu sunt elemente de siguranta ....Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipizat pentru împuterniciri avocațiale neconform Samulea Samulea Buna ziua! Am o intrebare care face referire direct la avocati de aceea sunt curios de ce raspunsuri voi primi. In statutul profesiei de avocat se face ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala luticus luticus O asemenea imputernicire tipizata pentru un barou are la serie doua litere care probabil indica judetul, urmeaza un numar din 5 cifre /2015 insa nu contine nr ... (vezi toată discuția)
Dovada depunere actiune- cum pot verifica daca o persoana are dreptul de a exercita profesia de avocat? ellena56 ellena56 Am cunoscut o domnisoara avocat care mi se pare ca foloseste fara drept aceasta titulatura,fiica mea m-a pus sa o \\"angajez\\" i-am dat o actiune care o aveam ... (vezi toată discuția)