avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am dat teapa si nu stiu ce sa va intampla cu mine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am dat teapa si nu stiu ce sa va intampla cu mine

am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si a facut o plangere penala. ce pot pati pentru aceasta fapta? si am vorbit cu tipu si urmeaza sa ii dau adevaratul telefon si el o sa retraga plangerea. cu toate acestea, pot pati ceva? dosar penal ceva?
Cel mai recent răspuns: simple , utilizator 22:19, 3 Ianuarie 2012
tepari pe okazii .ro sunt destui, am si eu probleme cu unul
ms tocmai mi-ai dat ideea .
=D>=D>=D>=D>
sinceri sa fim,din atatea probleme,din atatea sesizari... exista vreun utilizator de pe okazii.ro care a dat teapa si are dosar ? ca parerea mea despre politia romana este #-o
Multumesc !
mds a scris:

sinceri sa fim,din atatea probleme,din atatea sesizari... exista vreun utilizator de pe okazii.ro care a dat teapa si are dosar ? ca parerea mea despre politia romana este #-o
Multumesc !


Cu siguranta multi au fost cercetati si au fost pedepsiti administrativ,la fel cu va fi userul acesta.

Daca are antecdente penale,u siguranta va primii o pedepasa penala.Daca nu,o amenda administrativa.

Inselaciunea se pedepseste dar in astfel de cazuri trebuie sa se repete infractiunea.
Pirncipalul este sa va "lecuiti" sa efectuati o munca productiva,cinstita si sa va aparati,recunoscand si regretand fapta sau poate,faptele.
Este posibil sa beneficiati de o amenda a procurorului,daca nu mai aveti si alte"ispravi"
as dori si eu sa stiu care este termenul limita pentru a depune o plangere la politie,tot despre inselaciune pe okazii.ro este vorba.Va multumesc si astept raspuns

Alte discuții în legătură

Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Frauda okazii.ro lilbro lilbro Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un utilizator okazii.ro misuc84 misuc84 buna ziua! am trimis si eu un colet cu plata la ramburs unei persoane cu lucrurile pe care le-a cerut. dupa 2 zile de al ridicarea coletului am primit un ... (vezi toată discuția)