avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare restanta Telekom. Am primit sms azi de la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare restanta Telekom. Am primit sms azi de la 1888 cum ...

Recuperare restanta telekom. Am primit sms azi de la 1888 cum ca o firma de avocatura a fost imputernicita cu recuperarea restantei de la telekom. Eu nu mai am abonament de cateva luni, de cand am facut portare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 6 Februarie 2023
asta nu inseamna ca nu aveti datorii daca ati facut portare,
Interesati-va sa vedeti ce aveti de plata si de unde rezulta datoria. Daca v-ati portat nr pana sa ajunga la maturitate contractul...
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
gi-jane2, moderator
Chiar daca dv ati solicitat portarea numarului de telfon la alt operator telefonic,conform informatiei dv rezulta ca ati ramas in evidenta primului operator cu debit pe care daca nu l-ati achitat ,operatorul a demarat procedura de recuperare
Contactati recuperatorul ,analizati documentele depuse de catre creditor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract vodafone Baronelu123 Baronelu123 Bună ziua, Am avut un contract la Vodafone încheiat pe 6 luni(menționez ca nu am luat telefon la acest abonament) . În a 5 a luna am portat abonamentul in ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta - abonament telekom CosminAdrian CosminAdrian Buna ziua . Am primit acasa o notificare in legatura cu faptul ca datoria mea de la TELEKOM a fost vanduta catre o firma de recuperari. Ideea e in felul ... (vezi toată discuția)