avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Angajare avocat pentru fiul meu, în lipsa lui
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Angajare avocat pentru fiul meu, în lipsa lui

Pot angaja avocat pentru fiul meu, în lipsa lui, fiind la munca în străinătate, fără imputernicire, pentru proces alcoolemie la volan?
Puteti angaja avocat și fără împuternicirea fiului sau sa semneze direct fiul contractul de asistență juridica cu avocatul.

Scris din București 2023
Cum sa semneze dacă e la munca în străinătate?


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Puteti angaja avocat și fără împuternicirea fiului sau sa semneze direct fiul contractul de asistență juridica cu avocatul.

Scris din București 2023

Discutati cu avocatul si o sa va explice.
Puteti sa ii angajati dvs avocat sau poate sa semneze direct contractul cu avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu un copil minor irinatracy2020 irinatracy2020 Buna ziua, este mai complexa povestea dar voi incerca sa o simplific. Eu sunt romanca si locuiesc in Bucuresti impreuna cu fiul meu de doi ani. Sotul este ... (vezi toată discuția)
Avocat care pretinde plata in natura asivst asivst Problema este urmatoarea: Anul trecut fiul meu a implinit 18 ani, el fiind in ingrijirea mea, am cerut unei cunostinte, avocat sa ne faca cererea de chemare ... (vezi toată discuția)
Divort ionela20111 ionela20111 am avut prima infatisare intr-un proces de divort pe data de 27.10.2010 am un copil de 3 ani si 7 luni,pe care as fi vrut sa il iau cu mine in cipru ,la sora ... (vezi toată discuția)