avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu am primit cererea de apel şi nici motivarea lui
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu am primit cererea de apel şi nici motivarea lui

Am dat în judecată TAROM. Prima instanţă a admis în parte cererile mele. De pe internet am aflat că pe 29 sept. 2022 TAROM a dep us apel. Pe 17 noiembrie 2022 a ajuns la Tribunal. Pe15 feb. 2023 e "data de programare" (aşa scrie pe site) a apelului. Până acum nu am primit nimic: nici citaţie, nici cererea de apel, nici motivarea apelului. Ce să fac?
buna ziua,
Dati telefon la arhiva/registratura si informati-va.
Teoretic ar fi trebuit să fi primit apelul formulat și sa depuneți întâmpinare.
Poate ar fi mai bine să mergeți cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am avut un proces cu 2 capete de cerere la tribunal ... COPACIO COPACIO Buna ziua , am avut un proces cu 2 capete de cerere la tribunal cu obiect recalculare pensie , impotriva casei de pensii. Instanta de fond a admis 1 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! pe data de 28 noiembrie 2022, mi s-a reținut permisul ... AndiDMX AndiDMX Bună ziua ! Pe data de 28 noiembrie 2022, mi s-a reținut permisul de conducere pentru conducerea unui autoturism radiat din circulație. Am primit dovada cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare otto2007 otto2007 Buna ziua, am castigat in prima instanta procesul cu privire la drepturi banesti (plata orelor suplimentare si diferente salariale neachitate). S-a facut ... (vezi toată discuția)