Aici nu sunt de acord cu dvs. sunt niste cheltuieli pe numar de persoane, care incep sa conteze. De exemplu taxa de salubritate creste in fiecare an si in multe UAT-uri primariile fac aceasta colectare a taxei prin asociatie, la noi in oras e ca orice alta taxa se plateste la primarie. Acolo unde se plateste prin asociatie primaria a transferat responsabilitatea asociatiei, aici, la mine dau eu ca proprietar o declaratie pe propria raspundere.
Una e sa-ti asumi in fata unei autoritati publice falsul in declaratii si alta sa faci o declaratie data asociatiei de proprietari. Cred ca intelegeti diferenta. Practic, primaria se spala pe maini, acolo unde a pasat gaina asociatiei. Iar o suma de vreo 50 RON in plus sau in minus, lunar, pe listele de intretinere, in conditiile actuale de cresteri ametitoare de preturi, incep sa conteze.
Ati vazut cam ce oameni sunt in conducerea asociatiei, de la celalalt subiect de discutie. Unii ajung sa se transforme in camere de supraveghere umane si incepe o "vinatoare de vrajitoare". Cei cu o viata sociala mai "bogata" se pot trezi cu persoane in plus pe lista cheltuielilor de intretinere.
Si de aici dihonia, "te-am vazut ca sunteti mai multi", " nu e adevarat, a venit fata in vizita sa ma ajute, ca sunt batrina", " lasa, sa vina mai rar", " nu pot mama sa ma descurc singura", "daca nu poti, atunci poti sa platesti " samd Uite asa, dintr-o simpla declaratie, care intr-o anumita varianta are mult mai multa greutate, iese la suprafata toata mizeria caracterului uman. Citi credeti ca se duc in instanta, sa-si caute dreptatea ?
Alexandru Surcel a scris:
Puteți însă să manevrați lucrurile către un proces în cadrul căruia să ridicați excepția de neconstituționalitate.
Pentru că realitatea pură și simplă este că dispozițiile legale referitoare la cartea de imobil și la declararea persoanelor care locuiesc într-un apartament încalcă dreptul la libera circulație și dreptul la viață intimă.