avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fuga de la locul accidentului in Olanda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fuga de la locul accidentului in Olanda

Buna seara. Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate, pentru cine cunoaste codul penal in Olanda. Anul trecut am lucrat la o firma ca si sofer avand permis de Columbia (bineinteles fals) cand mergeam sa iau oamenii de la munca, in parcare am pornit masina, am dat sa intorc si un biciclist a intrat in portiera din spate. M.am dat jos sa il ajut, l.am ridicat, l.am pus pe trotuar dar m.am panicat foarte rau si am fugit lasand masina si portofelul cu toate actele in masina. Ce se poate intampla daca voi merge inapoi si ma va legitima politia si afla cine sunt? Care ar putea fi pedeapsa pentru aceasta fapta?
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
Dragos0702, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:46, 8 Februarie 2023
Ce se intampla si daca ramai aici, ca de gasit, te gasesc si puscarie tot faci.
Daca mergi acolo, le va fi mai ușor, nu te mai cauta prin lume.
Fals, uz de fals, conducere fara permis, vatamare din culpa, fuga de la locul accidentului etc, etc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
Accident cu iz penal? Bogdan Petrescu Bogdan Petrescu Am fost implicat intr.un accident rutier ,am lovit o masina care nu s.a asigurat la schimbarea benzii si mi.a taiat calea. Bucuresti ,intersectia bd Aerogarii ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto x_x_x_nemesis x_x_x_nemesis Buna ziua, azi, m-am deplasat cu masina in alta localitate, aflata la o distanta de aproximativ 100 km, in vederea cumpararii unui bun de la o firma care ... (vezi toată discuția)