avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara! (Incident intre persoane fizice). Ca ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara! (Incident intre persoane fizice). Ca fersoana fizica ...

Buna seara! (Incident intre persoane fizice).
Ca persoana fizica am vandut o placa snowboard folosit fara contract si fara garantie prin platforma online. Clientul tot persoana fizica nu este multumit cu obiectul si vrea sa returneze cu care eu nu sunt deacord.
Acum zilnic primesc mesaje sau apeluri de la el. Intrebarea este, ce resposabilitate am eu si ce responsabilitate are el ? Fiind vorba despre un obiect folosit. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
Privat 83, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:19, 8 Februarie 2023
Daca ati fost corect in descriere, adica produsul corespunde descrierii... nu are ce face. Nu are decat sa o vanda la randul lui.
Nu aveti obligatia sa primiti retur
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur marfa alinaiolu alinaiolu As vrea sa stiu care sunt prevederile legale pt retur marfa client pers fizica. La cat timp de la achizitioanarea produsului, clientul poate solicita retur ... (vezi toată discuția)
Dreptul consumatorului de a returna produsele Reala Reala Salutare tuturor, Am marea rugaminte de a-mi confirma daca eu inteleg corect legea (O.G.) 130/2000 (modificata prin legea ... (vezi toată discuția)
Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)