avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pentru un concediu platit pentru evenimente ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pentru un concediu platit pentru evenimente personale-deces un ...

Pentru un concediu platit pentru evenimente personale-deces un membru al familiei( la mine a fost sora ) in cat timp trebuie adus certificatul de deces la serviciu unde sunt angajat? Mentionez ca aceasta ar fi decedat in 28 decembrie in Spania , era cetatean roman cu rezidenta spaniola de peste 20 ani. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:18, 8 Februarie 2023
In mod normal pana la sfarsitul lunii in care s-a primit concediul platit pentru incheierea de luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

U.e. PSFLORIO PSFLORIO SUNT REZIDENT IN SPANIA,DUPA ADERARE LA U.E. ,AM DREPTUL SA DESCHID O FIRMA SAU PERS. FIZ. ACOLO,CA CETATEAN ROMAN ? (CA REZIDENT E FOARTE COMPLICAT).DACA DA , ... (vezi toată discuția)
Acte pt cetatenie spaniola danielstoica77 danielstoica77 buna ziua. sora mea locuieste in Spania de 10 ani, este casatorita cu un cetatean spaniol, si ar dori sa stie ce acte ii sunt necesare sunde trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului cu dubla cetatenie dnd76 dnd76 Buna ziua,am si eu mai multe nelamuriri,daca ma poate ajuta cineva...multumesc din suflet! sunt o mama singura,cu doua gemene de 2ani. tatal lor este cetatean ... (vezi toată discuția)