avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pe web design - sunt musai actele doveditoare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pe web design - sunt musai actele doveditoare?

Buna ziua! Doresc in perioada urmatoare sa infiintez un PFA insa pana sa ajung la Camera de Comert ma roade curiozitatea, unii raspund intr-un fel, altii in alt mod. Concret; am nevoie de o diploma care sa ateste ca am certificare in IT pe web design? Vreau sa ofer servicii de creare site si gazduire web iar din ce m-am interesat doar pe SRL nu ar fi nevoie de acte doveditoare la infiintare. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 9 Februarie 2023
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, As dori sa-mi infiintez un PFA Ca acte necesar am aflat ca trebuie: o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6201 (fara studii de specialitate) fortune12 fortune12 Ziua buna! Urmeaza sa imi infiintez un PFA. Sunt freelancer in web design, altfel spus realizez pagini web, in special partea grafica. La prima vedere si la ... (vezi toată discuția)