avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... legea 350/2001 actualizata articolul 32 alineatul e. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

legea 350/2001 actualizata articolul 32 alineatul e. Buna ziua, ...

legea 350/2001 actualizata articolul 32 alineatul e.
Buna ziua,
urmeaza sa cumpar un teren si la 4 parcele in stanga mea sunt case construite deja, peste strada de mine la fel sunt constructii
Intrebarea mea este :in situatia in care voi cere o autorizatie de constructie ma incadrez la acest articol?
terenul fiind intravilan
Cel mai recent răspuns: loredanamariana , utilizator 00:14, 22 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ! Trebuie sa mergi la Primarie si sa intrebi daca zona respectiva este in intravilanul localitatii (cel mai simplu)...Daca nu primesti informatiile de care ai nevoie poti solicita un certificat de urbanism in care ai toate detaliile referitoare la acel imobil si daca este in intravilan poti construi respectand cerintele din certifictul de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)