avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot refuza sarcina atribuita de sefii mei ierarhici ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot refuza sarcina atribuita de sefii mei ierarhici atata timp ...

Pot refuza sarcina atribuita de sefii mei ierarhici atata timp cat sarcina ceruta de catre ei se regaseste in fisa postului si este remunerata la colegii mei ??? Respectiv incadrarea mea in munca este 3600 , la colegii mei 4200 . Dar facem aceeasi munca zilnic si nu mi se pare corect . Sunt ingrijitoare de curatenie incadrata , iar infirmiera are salar mai mare cu 600 ron dar facem aceeasi munca in cadrul spitalului . Va rog un raspuns , daca se poate . Multumesc anticipat tuturor .
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2023
luminita25, utilizator
Cel mai recent răspuns: luminita25 , utilizator 14:42, 24 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Degeaba va plangeti de salariu , intrucat incadrarile sunt diferite si stabiklite prin lege ... angajatorul greseste ca va da acele atributii , iar dvs aveti dreptul la contestatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati codul COR scris pe fisa de post si vedeti astel daca aveti aceeasi functie si vedeti si atributiile daca sunt diferite nu trebuie sa faceti aceeasi munca. Va recomand atentinonati sindicatul daca aveti, seful dvs cu privire la fisa de post si de faptul ca intentionati de a sesiza in scris ITM-ul.
Desigur va puteti astepta la presiuni, exista reglementata in Codul Muncii, actualizat recent cu privire la hartuire cu toate formele.
Succes
Sefii si sindicatul stiu , doar ca toata lumea da din umeri ca asta este grila.de salarizare . Atata timp cat toti tac , toata lumea este fericita . Sunt singura care nu mai doresc sa fac ceea ce nu este trecut in fisa postului . Asa este in tot spitalul judetean , toti angajatii tac de frica sa nu fie bagati in comisia de disciplina daca nu executa sarcinile.. lipsa personalului este cea care a dus la aceste situatii . Multumesc tuturor de sfaturi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Brancardier sau infirmier? sugaflorin sugaflorin buna seara lucrez pe o sectie clinica de spital ca brancardier. Asistenta sefa doreste ca pe tura de noapte sa indeplinesc atributii de infirmier pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Fisa postului goplanet goplanet atributiunile din fisa postului pot fi schimbate de la o zi la alta printr-o decizie, desi postul isi pastreaza denumirea si nici salariu sau locul de munca nu ... (vezi toată discuția)