avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vă salut! Nu mă descurc prea bine și poate mă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vă salut! Nu mă descurc prea bine și poate mă puteti ajuta. ...

Vă salut! Nu mă descurc prea bine și poate mă puteti ajuta. Lucrez la o firma de paza. Program 24/72. Primesc salariul minim pe economie cu sporul de noapte de 25 %. Pt luna ianuarie am lucrate 120 de ore din care orele de noapte sunt in total de 40. Mă poate ajuta cineva, va rog, sa știu salariul corect pe care ar trebui sa-l primesc? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 3 Martie 2023
ianuarie 2023 = 20 zile lucratoare = 160 de ore
3.000 : 160 = 18.75 lei lei/ora ..... 18.75 x 120 = 2.2250 lei salariu

18.75 lei/ora x 4o 0re x 25 % = 187, 5 lei spor de noapte

2.250 + 187.5 = 2.438 lei ... nu stiu daca este bine , asteptati sa va raspunda si un contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de noapte ContSters74665 ContSters74665 Va rog,ajutati-ma si pe mine cu un calcul de spor de noapte, stiu ca e 15% pt fiecare ora de lucru de noapte prestata, dar ca si formula, cum fac? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Salariu post paza permanent niccu niccu Buna ziua. Cum se calculeaza salariul pt.un post de paza permanent si care sunt sporurile? De noapte,de weekend,de zile libere lucrate oficial. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu adi_stanculescu adi_stanculescu Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform CIM. 750 sal de incadrare fara alte ... (vezi toată discuția)