avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Duplex cumparat nou - zgomot
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Duplex cumparat nou - zgomot

Duplex cumparat nou

Buna ziua,

Am achizițonat o parte duplex nou construită. Am făcut finisajele și mobila și ne-am mutat într-un final și noi și vecinii.

Aici apare marea problema și anume ca se aude foarte tare la vecini. Adică pot sa aud când suna telefonul, ce se aude la tv, urca și coboară scările. Ma trezește alarma de la telefonul vecinului dimineața.


Am vrut sa întreb dacă exista ceva lege care sa reglementeze nivelul de zgomot ce se poate transmite dintr-o parte in alta.
Sau nu a făcut constructorul ceva bine, a lucrat cu mai putine materiale, mai slabe, placa beton comuna, căpriori si grinzi comune la etaj.

Pot sa îl somez cumva sa refacă ceva ?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:46, 12 Martie 2023
Din cele spuse de dumneavoastră este o casă construită prost.Vindeti-o și căutați altceva sau vă obișnuiți cu situația.Vecinii vă aud pe dumneavoastră?Pentru ei e aceeași situație sau doar pe dumneavoastră vă deranjează zgomotul?
Ultima modificare: Duminică, 12 Martie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre vecini zgomotosi ... Valf2018 Valf2018 Buna seara. Locuiesc, impreuna cu familia mea (2 adulti si 2 copii, dintre care unul minor), intr-un bloc de locuinte colective, la parter, intr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Pot asculta muzica tare? MFilip MFilip Buna ziua, As vrea sa aflu care imi sunt drepturile de a asculta muzica/face zgomot intre orele legal prevazute,respectiv daca exista o limita de decibeli ... (vezi toată discuția)
Dus la 23:00 cdina2001 cdina2001 Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)