Am achizițonat o parte duplex nou construită. Am făcut finisajele și mobila și ne-am mutat într-un final și noi și vecinii.
Aici apare marea problema și anume ca se aude foarte tare la vecini. Adică pot sa aud când suna telefonul, ce se aude la tv, urca și coboară scările. Ma trezește alarma de la telefonul vecinului dimineața.
Am vrut sa întreb dacă exista ceva lege care sa reglementeze nivelul de zgomot ce se poate transmite dintr-o parte in alta.
Sau nu a făcut constructorul ceva bine, a lucrat cu mai putine materiale, mai slabe, placa beton comuna, căpriori si grinzi comune la etaj.
Din cele spuse de dumneavoastră este o casă construită prost.Vindeti-o și căutați altceva sau vă obișnuiți cu situația.Vecinii vă aud pe dumneavoastră?Pentru ei e aceeași situație sau doar pe dumneavoastră vă deranjează zgomotul?
Dus la 23:00
cdina2001
Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)