avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... BUNA ZIUA, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

BUNA ZIUA, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva informatii,eu ...

BUNA ZIUA,

Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva informatii,eu am asigurarea la EUROINS,sora mea a murit in urma unuin accident rutier si trebuia sa fim despagubiti(DAUNE MORALE) de ei,dar am aflat ca au intrat in insolventa,dosarele familiei se afla pe portalul de judecata dar nefiind solutionate.Care e procedura?se mai ia in calcul ceaa ce e in instanta,se vor mai face urmatoarele judecatii si va trebuii sa despagubeasca EUROINS?,sau trebuie sa depunem cererea de plata catre FGA?
Nu stiu cum sa procedez in situatiaa de fata....
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:51, 19 Martie 2023
Bună ziua,

După ce se soluționează și hotărârile rămân definitive da, vă adresați FGA. Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_639...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt un asigurat euroins care a lovit un participant la trafic. am fost anuntat ca voi fi dat in judecata. mariussmeek mariussmeek Buna ziua! Sunt un asigurat Euroins care a lovit un participant la trafic. Va las detaliile mai jos: -> Eu sunt vinovat de producerea accidentului si am ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Fondul de garantare Verisss Verisss In iulie 2015 am avut un accident rutier in urma caruia unul din 4 pasageri a ramas paralizata. La momentul acela am despagubit victima cu o suma de bani si a ... (vezi toată discuția)