avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Dintr-o relatie de concubinaj, am un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Dintr-o relatie de concubinaj, am un copil cu acest ...

Buna ziua! Dintr-o relatie de concubinaj, am un copil cu acest barbat. Noi ne-am despartit, ameninta ca imi va lua copilul. Acesta are probleme cu alcoolul, toti banii pe care i-a avut i-a cheltuit pe bautura si a si furat din casa bani. Absolut tot am platit eu impreuna cu parintii mei, inclusiv nastere, analize, scutece, controale pediatru. Doresc sa il dau in judecata, sa nu mai aiba nici un drept asupra educatiei si sanatatii copilui, in ceea ce priveste vizitele, eu sa decid cand sa vada copilul, daca sa o vada. Pentru tot ce am scris am dovezi clare. Ce pasi trebuie sa urmez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Aprilie 2023
Adela1230, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:16, 1 Aprilie 2023
Contactați un avocat și promovați o acțiune privind stabilirea domiciliului copilului la dvs și exercitarea autorității parintesti.
O sa va explice avocatul pas cu pas pe parcursul procedurii.
Avocatul o sa va explice și ce puteți.obtine,nu e chiar cum va imaginați dvs...
buna ziua,
O actiune in instanta pentru exercitarea autoritatii parintesti doar de dumneavoastra.
Restul va explica un avocat/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un copil in urma unei relatii de concubinaj-il pot decade din drepturi alinachec alinachec Buna ziua.am un baietel de 3 ani si 1 luna in urma unei relatii de concubinaj cu un barbat.De 3 luni ne-am despartit in urma certurilor repetate. este alcoolic ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului nyikon_17 nyikon_17 traiesc in concubinaj cu un barbat de 4 ani de zile, din care a rezultat un copil trecut pe numele lui. situatia dintre noi sa stricat si am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Simina11 Simina11 Am un copil in varsta de 9 ani si vreau sa cer custodie definitiva. Sotul este agresiv verbal si fizic , este dependent de jocuri pariuri si consuma zilnic ... (vezi toată discuția)