avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1455 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot recupera banii, in cazul in care am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot recupera banii, in cazul in care am fost inselat pentru ...

Cum pot recupera banii, in cazul in care am fost inselat pentru o suma de bani contra a 2 lanturi de aur, iar presoana respectiva mi-a promis ca a doua zi vine dupa ele, dupa care am aflat de fapt ca is de tinichea.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:52, 15 August 2023
Am reușit sa ii recuperez, am făcut o plângere la poliție și l-a cam speriat, cât îl va costa în continuare și a doua zi, mi-o adus banii
Bravo!
Ati avut si sansa.
Un final fericit, cum rar se întâmplă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera niste sume de bani de la o persoana, legal Adrian39 Adrian39 Buna seara,ma numesc Adrian.Doresc sa aflu daca exista solutii legale,de a recupera niste sume de bani de la fosta logodnica ,avind in vedere ca ieu ii ... (vezi toată discuția)
Banca transilvania- cont fraudat meteorarlg meteorarlg Buna ziua. Am si eu o problema si am mare nevoie de sfatul dumneavoastra. In urma cu 10 zile mi-a fost fraudat contul de la Banca Transilvania si mi-a disparut ... (vezi toată discuția)
Inselaciunile online pot fi reclamate la politia economica? Peska Peska Ma confrunt cu o situatie neplacuta, prima de acest gen de altfel. Desi sunt cumparator inrait de pe e-bay, n-am patit niciodata asa ceva. ... (vezi toată discuția)