avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montaj grilaje geamuri parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montaj grilaje geamuri parter

Buna ziua.Exista vre-o lege în care îmi interzice,sa pun grilaje la geamuri,după izolare termica a blocului?Primăriea a pus schele pe fațada blocului,l,dar se pare că după izolare,nu ne mai permite sa punem grilajele la gemuri,celor care locuiesc la parter.Pot sa dau primăria in judecată?Este ilogic să pună în balanță,estetica blocului vs siguranță oamenilor.Va mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
Stef_74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stef_74 , utilizator 11:49, 28 Aprilie 2023
Multumesc,o sa pun daca nu am alta varianta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa parerea mea si la aer conditionat trebuie autorizatie, se modifica fatada. Normal ar fi sa fie toate la fel, aliniate, eventual chiar mascate cumva. Plus ca la unele cladiri e interzis expres de lege si regulamente (monumente istorice, zone protejate). Dar sunt atat de multe aparate A.C. incat ar trebui sanctionati circa 1/4 din proprietari...

Luati in calcul si varianta ferestrelor antiefractie.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2023
DinuX, utilizator
Cu siguranta.Nu vreau sa raman la mila infractorilor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordonanţa de urgenţă nr. 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe
- CAPITOLUL II
Lucrări de intervenţie
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratii apartament parter Maria@V Maria@V Buna ziua, Am dreptul sa pun gratii la un apartament ce il am la parter? Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Regulamente de interzicere si sanctionare cu amenda in cadrul asociatiei de proprietari w_v_w_v w_v_w_v As dori sa va intreb daca aveti cumva modele de regulamente adoptate de adunarea generala in care se descriu in amanunt diverse drepturi si obligatii ale ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului ... Alice@ Alice@ Bună ziua, Va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului meu cu polistiren, dacă am efectuat deja acest lucru cu o firma avizata în urma cu 11 ani? ... (vezi toată discuția)