Dacă mama are 92 de ani, bănuiesc ca și dv aveți o vârstă. În tot atât timp de ce nu v ați mutat într o locuință? Inevitabil traiul la comun cu părinții sau frații, după o anumita vârsta, aduce probleme. Eu zic sa va mutați.
otilia64 a scris:
Din pacate nu se poate vorbi cu ea, ea striga in gura mare pe strada si in curte ca sotul meu i-a rupt picioarele mamei si i-a spart capul. Mama avand probleme cu tensiunea si mai ales la varsta pe care o are, cade si o data si-a rupt piciorul pe strada si atat sora mea cat si noi eram plecati de acasa, dar noi am ajuns primii acasa si am ridicat-o si am dus-o in casa, apoi a venit si ea acasa dupa multe telefoane date si a dus-o la spital, din pacate la ea sunt toate actele mamei. Totul a fost filmat pe camera pe care o avem la strada , la intrarea in curte. Recent a cazut in curte si si-a spart capul lovindu-se de o bordura, tot noi am gasit-o, dar camera nu filmeaza in acea parte a curtii. Si a influentat-o chiar si pe mama sa spuna ca sotul meu i-a spart capul si i-a rupt picioarele.
Impozitul l-am platit la timp si exact suma pe care mi-a cerut-o, dar tot a dat mesaje la mine la serviciu ca n-am platit si, ea, mama are penalizari de platit din cauza mea.
Nu mai rezist!