Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Alexandru Surcel a scris:
ci i le va inspecta președintele sau un membru CEX mandatat în acest sens, președintelui administratorul sau un membru CEX,
Hazardata opinie ca presedintele de asociatie sau membrii comitetului executiv detine autoritatea si competenta sa "inspecteze"instalatia ....
Responsabilitatea de presedinte de asociatie de regula este acceptata de persoane in etate din motive pecuniare
Este greu de crezut ca un presedinte octogenar are autoritatea si competenta sa inspecteze instalatiile....
Iata ce mica e lumea.
Am si eu in bloc o persoana nebuna care vine si de cate ori ma vede imi spune ca vrea sa intre in apartamentul administratorei ca are suspiciuni ca sigur fura ca are consumul mic desi apometrele sunt montate de o firma , dupa cum s-a precizat si mai sus , ba chiar se citesc de la distanta daca nu s-a inteles.
Pe principiul un nebun arunca o piatra in apa si 1000 de destepti se chinuie sa o scoata asa si aici va chinuiti sa dati solutii la nebunia unora.