avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Posibila frauda a administratorei blocului . Cum se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Posibila frauda a administratorei blocului . Cum se poate intra ...

Posibila frauda a administratorei blocului .

Cum se poate intra in apartamentul unui administrator ? Exista suspiciuni refeitor la consumul de apa calda si rece , si la consumul de caldura .Exista doua posibilitatati la care m-am gandit privind modul cum poate fura legal . Ori a fost mana in mana cu firma care a montat repartitoarele la apa , si caldura ori a doua varianta mai plauzibila . Scara in care locuiesc , si in care locuieste si administratora are foarte multi chiriasi , care nu ferifica listale individuale de consum ale ape si costul caldurii , cu ceea ce e scris la avizier , astfel ea umfland costurile acestora , cu consumul ei . In toate lunile are consum apa calda si rece 10-15 lei si consum caldura indiferent de luna maxim 30 de lei Total luna de plata pe lunile de iarna nu depaseste 120 lei maxim , vara mai putin .
In concluzie cum se poate intra in apartamentul ei , cerandui-se consumul lunar de apa si caldure ( listele de la furnizoi ) in conformitate cu lista de la avizier ?
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 08:52, 25 Aprilie 2023
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trăiți cumva cu senzația că legile se dau pentru un singur caz? Sigur că există urgențe care pot impune intervenția într-un apartament, așa cum există situații care nu prezintă urgență, dar în care totuși inspecția instalațiilor dintr-un apartament este necesară. De aia legea prevede două termene disctincte.

Dacă în particular în cazul întrebătorului se impune sau nu o astfel de inspecție, nu e treaba noastră să stabilim, căci acesta e doar un forum, nu e nici instanță de judecată, nici casă de avocatură.

În rest, aveți vreo problemă cu prezentarea pe forum a dispozițiilor legale în vigoare?

w_v_w_v a scris:

asa si care e urgenta?
Sa mergi asa la presedinte sa ii spui hai sa intre unul din voi presedinte sau din comitet ca sa inspectam ceva ca am eu suspiciuni?
Si daca au suspiciuni cate unul pe luna ce facem?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusesc sa identific o lege care să spună în a cărui obligație ... bauww bauww Nu reusesc sa identific o lege care să spună în a cărui obligație intra schimbarea unui apometru defect. Practic proprietarul apartamentului nu are ... (vezi toată discuția)
Presedintele de bloc xela1 xela1 Buna ziua. As dorii sa va intreb mai multe aspecte: 1)Care este infractiunea prin care un presedinte al asociatiei de proprietari incaseaza bani pe chitante, ... (vezi toată discuția)
Salut, am o problema legata consumul de apa rece al apartamentelor ... AlexSB AlexSB Salut, Am o problema legata consumul de apa rece al apartamentelor din bloc. Avem vecini care nu transmit corect consumul de apa rece( valori mai mici decat ... (vezi toată discuția)