avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna SRL 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna SRL 2010

Pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, în interesul serviciului, care este suma ce se poate deconta zilnic si unde este reglementat acest lucru, in cazul unei societati comerciale?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 12:16, 26 Ianuarie 2010
Se foloseste formularul tipizat (Ordin de deplasare - numai pentru deplasari interne), pe care trebuie completate ziua si ora plecarii si ziua si ora sosirii; prin diferenta trebuie sa se depaseasca 12 ore pt a se acorda diurna pe o zi. Se tine cont si de restrictia distantei (minim 5 km inafara localitatii din care pleaca). Nu aveti ce alt formular de decontare a diurnei sa anexati (daca la asta faceti referire).

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna pentru deplasari interne ruxandram ruxandram Buna ziua, Angajatorul meu urmeaza sa ma trimta la o deplasare interna timp de 2 zile, fara cazare(noatea revin in orsaul de domiciliu si plec din nou a doua ... (vezi toată discuția)
Dreptul la diurna? madalintt madalintt va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna adinaadina adinaadina Puteti sa-mi spuneti, va rog, da ca se acorda diurna in cazul unei delegatii in cazul in care ai cazarea si masa asigurata? transportul sa facut cu ... (vezi toată discuția)