avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, diploma de drept este recunoscuta și in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, diploma de drept este recunoscuta și in UE?

Buna seara, diploma de drept este recunoscuta și in UE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 21 Aprilie 2023
Directiva 2006/100/CE, de adaptare a anumitor Directive din domeniul recunoasterii libertatii de circulatie a persoanelor, adoptata in contextul aderarii Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, prevede obligativitatea statelor membre de a adopta acte normative interne care sa permita recunoasterea reciproca a calificarilor dobandite in Romania sau Bulgaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta in drept e recunoscuta in strainatate? dana_muntean dana_muntean Intrebarea mea este daca diploma de licenta in drept este recunoscuta in strainatate, si daca am cum sa profesez in domeniu juridic in strainatate pe baza unei ... (vezi toată discuția)
Directiva reglementare exercitare profesie avocat in spatiul ue ContSters89182 ContSters89182 Buna . Cine are vreun link sau stie numarul Directivei ptr exercitarea profesiei de avocat in spatiul UE, va rog sa imi trimiteti si mie. Multumesc. (vezi toată discuția)
Recunoastere permis de conducere ionutt ionutt Buna ziua! Un permis de conducere emis in Spania pentru un cetatean roman este valabil pentru a circula pe drumurile din Romania? Dar in Uniunea ... (vezi toată discuția)