avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! In ce masura pot niste capturi de ecran, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! In ce masura pot niste capturi de ecran, (print-screenuri) ...

Buna seara! In ce masura pot niste capturi de ecran, (print-screenuri) cosiderate probe? Sa zicem ca se face o plangere si ca probe se dau capturi de ecran al unor conversatii, daca suspectul sustine ca acele mesaje sunt falsificate in photoshop spre exemplu, mai sunt considerate probe? Sau este nevoie de mai mult?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:40, 27 Aprilie 2023
Puteti prezenta Justitiei/Politiei ce probe doriti. Insa judecatorii nu vor fi nevoiti sa creada orbeste ca sunt autentice (asta se va judeca pana-n cele mai mici detalii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)
Cum pot autentifica capturi de ecran? Alex1010 Alex1010 Buna diimineata, Sotul mi-a sters de pe telefon mesajele pe care le-am primit de la alte persoane si pe care le foloseam ca probe de divort. Apucasem sa ... (vezi toată discuția)