avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile

Sunt medic de familie într-o zonă rurală (cu competenţe de medicina muncii şi ecografie). Doresc să ştiu dacă pot să achiziţionez aparatură medicală prin fonduri europene pentru oferirea unui număr mai mare de servicii comunităţii: ecograf, ekg, astfel încât populaţia din zona mea de responsabilitate să nu fie nevoită să se deplaseze peste 40 de km pentru efectuarea de investigaţii medicale care ar putea fi realizate în cabinetul sătesc, dacă ar exista aparatura necesară.
Cel mai recent răspuns: Sov Consulting , Consultant credite si finantari 17:19, 9 Februarie 2010
Buna ziua,
Adevaratii profesionisti nu "se cearta" pentru a arata care e mai mare si mai tare, mail ales pe un site la care un OM a apelat pentru a obtine un raspuns simplu. Din nefericire, consultantii asa zis de specialitate umbla mai mult dupa "audiente" si imagine decat sa incerce sa fie de un REAL folos omului. Stimat intreprinzator, cel mai bun consultant e cel care mai intai analizeaza toate datele problemei, apoi va ofera cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Puneti dv pe o hartie ce v-ati dori sa realizati, ce detineti ( dpdv material si financiar), vedeti cam cat ar costa ceea ce va trebuie si abia apoi mergeti la un consultant pentru a va indruma cu privire la posibilitatile de finantare si forma proiectului. Este posibil ca viziunea lui de afacere sa nu coincida cu a dv, si, la urma urmei, e visul DUMNEAVOASTRA, pe care va urma sa il administrati si dupa disparitia consultantului.
Stimata "magda.hisum",
Suntem perfect de acord cu dumneavoastra. In ambele privinte.
Sfatul dat de dumneavoastra intreprinzatorului coincide cu conceptia noastra.
Iar, referitor la polemica "profesionala" la care ati asistat, nu ne ramane decat sa ne cerem scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minimis ajutoare nerambursabile carmen64 carmen64 am dori sa achizitionam utilaje prin programul minimis si vrem sa stim care sunt pasii de urmat (vezi toată discuția)
Un pfa poate accesa fonduri europene nerambursabile? Jimmy74 Jimmy74 Sunt un pfa.in domeniul constructiilor,as avea sanse ?pt.dezvoltare(masina de transport,schele,utilaje specifice... v-a multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Masura 312 + credit Galfi_zoltan Galfi_zoltan Buna ziua ! As vrea sa accesez un proiect masura 312, in valoare de circa 100.000 de Euro. Pana la 70 % finanteaza uniunea, iar 20-25% pot sa iau credit, pe ... (vezi toată discuția)