avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vinde un teren pentru care am cadastru, intabulare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vinde un teren pentru care am cadastru, intabulare si titlu ...

Pot vinde un teren pentru care am cadastru, intabulare si titlu de proprietate, dar Primaria a mai dat titlu si altui localnic pe acelasi teren?
Care sunt riscurile?
Ce se poate face?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aelemarac , utilizator 15:48, 8 Mai 2023
Initial clarificati situatia terenului,pentru ca ulterior vanzarii sa nu va confruntati cu situatii neplacute din partea localnicului care detine titlul de proprietate
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru floarealba floarealba Ce este de facut in situatia in care terenul meua fost vandut?! M-am tezit cu un contract de vanzare cumparare pe trenul meu respectiv aceeasi ... (vezi toată discuția)
Drept de propietate analely analely Heloo, ma poate ajuta cinevaa.... Am un teren cumpărat in urma cu 14 ani de la o persoana care intre timp a decedat. Terenul a fost impărtit in 2 parti, ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare teren Anca I. Anca I. Buna ziua. Am urmatoarea situatie: un teren mostenit de la tatal meu dobandit prin retrocedare cu titlu de proprietate. Am urmat procedurile de mostenire.. ... (vezi toată discuția)