Ion Zamfira 
	    	Utilizator

Ion Zamfira 
	    	Utilizator	    

Lamurire
Buna ziua,
Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel.
De ceva timp cei ce locuiesc la etajul 3 cand fac mancare tot fumul ajunge la mine in casa.
De exemplu, eu am burlanul de la hota in exterior adica afara, acestia au burlanul de la hota pe conducta de aerisire ca sa zic asa de la bucatarie (unde se afla si tevile....).
Cat de legal este sa puna aerisirea de la hota pe acel canal sau pe aerisirea blocului?
Din ce stiu, ei nu au aragazul la geam ci il au chiar langa usa de la bucatarie unde se afla aerisirea blocului.
Pe mine ma intereseaza cui ma pot adresa, ca mi-au umplut apartamentul de fum.
Multumesc anticipat!
~ final discuție ~
 Costy16	                   

Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? 
Este legal acest lucru?
Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)
	                    Costy16	                   

Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? 
Este legal acest lucru?
Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)

sorin_marinas	                   

buna seara, as dori cateva informatii, daca se poate si daca cineva cunoaste, in legatura cu uscatorul/balconul de pe scara blocului, si anume:
daca ... (vezi toată discuția)
	                    sorin_marinas	                   

buna seara, as dori cateva informatii, daca se poate si daca cineva cunoaste, in legatura cu uscatorul/balconul de pe scara blocului, si anume:
daca ... (vezi toată discuția)

SilviaNe	                   

Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
	                    SilviaNe	                   

Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)