avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.In urma unei reclamatii factute ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.In urma unei reclamatii factute asociatiei,ca razbunare ...

Buna ziua.In urma unei reclamatii facute asociatiei,ca razbunare vor faca o inspectie in apartament sa vada daca nu sunt modificari,cu toate ca nu am facut reparatii /zugraveli de cativa ani.Este legal ? In baza caror documente ii pot primi si cate persoane din administratie ?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2023
mihailupulescu, utilizator
Nu e nici o razbunare, e vorba de respectarea art. 31 din legea 196/2018.
[ link extern ]
Buna ziua.
Multumesc pentru raspuns.
Sunt de acord cu dvoastra ca poate inspecta locuinta.Faptul ca atunci cand am facut ultima zugraveala nu au venit si doresc sa vina acum dupa 5 ani si doar la apartamentul meu fara un motiv intemeiat (nu e cazul de reparatii ,inundatii sau ceva de forta majora ) o consider un pic fortata .Nu este ceva general la toate apartamentele.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2023
mihailupulescu, utilizator
atunci când este necesar să se inspecteze, să se repare ori să se înlocuiască elemente din proprietatea comună, la care se poate avea acces numai din respectiva proprietate individuală

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, ma confrunt cu o situatie aparent fara iesire. de ... ngg ngg Buna seara, Ma confrunt cu o situatie aparent fara iesire. De 2 saptamani avem inundatie in garsoniera aflata la parter de bloc cu 10 etaje la nivelul unei ... (vezi toată discuția)
Apartament inundat, proprietarul de deasupra plecat in strainatate - ce fac? retzy retzy Apartamentul meu a fost inundat - plafoane si pereti baie, dormitor, holuri, sufragerie - de catre vecinul de deasupra, care e plecat in Italia si nu a lasat ... (vezi toată discuția)
Interpretarea legii 196 Marcu T Marcu T Bună ziua, Sunt proprietarul unui apartament și membru al asociației de proprietari. Cum înțelegeți dvs. art. 31 pct. 5 din legea 196/2018? Punctul 5 ... (vezi toată discuția)