avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,am citit un articol prin octombrie 2022 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,am citit un articol prin octombrie 2022 conform caruia ...

Buna seara,am citit un articol prin octombrie 2022 conform caruia legea 448 urma sa fie modificata,in sensul ca persoanele cu handicap sa poata lucra mai putin de 8 ore pe zi,dar sa fie platite normal,adica 8 ore....stiti ceva,s a modificat sau inca nu a trecut de parlament
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:29, 17 Mai 2023
Bună ziua,

Modificarea e propusă într-un proiect al Ministerului Muncii. Ca să schimbe legea, proiectul trebuie mai întâi aprobat de Guvern, lucru care nu s-a întâmplat deocamdată.
Doar după ce îl aprobă Guvernul va merge la votul Parlamentului.

Aici e articolul:
www.avocatnet.ro/articol_628...
Mai uitați-vă peste el din când în când. Dacă apar modificări va fi actualizat.
Multumesc mult!

Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator
Cu plăcere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de lege prin care se doreste adaugarea CASS la tichetele de masa, stiti cumva daca a si intrat in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti daca s-a aprobat proiectul la ... Magdalena Grossu Magdalena Grossu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca s-a aprobat proiectul la Legea 448/2006 -privind reglementarea dreptului persoanelor cu dizabilitati, unde la art. 83 ... (vezi toată discuția)
Program de muncă de 6 ore pentru persoana cu handicap accentuat Marius Bote Marius Bote Buna ziua. Dreptul muncii. Îmi puteți spune și mie va rog frumos articolul de lege din Legea nr.448/2006 , prin care se prevede posibilitatea serviciului ... (vezi toată discuția)