avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună, dețin contract de vanzare cumpărare și ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună, dețin contract de vanzare cumpărare și doresc sa scot ...

Bună...dețin contract de vanzare cumpărare și doresc sa scot un extras cf iar în contract nu exista trecut numărul cf....va rog ajutați-mă cum pot afla numărul cadastral
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:17, 24 Mai 2023
Faceti solicitare oficiala la ocpi
De când datează contractul? Dacă e vechi e posibil ca imobilul să nu fi fost intabulat. Contactați notarul care l-a autentificat.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Incheierea de intabulare Lavinia Pav Lavinia Pav Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca se poate: Imobil achizitionat prin credit, detine Cadastru, a trecut odata prin \"mana\" notarului. Asa ca in extrasul de ... (vezi toată discuția)