avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara.Am parcat autoturismul langa trotuar in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara.Am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.Am ...

Buna seara.Am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.Am gasit auto blocat de Directia pt Digitalizare si Regenerare Urbana, cu o instiintare ca am stationat voluntar pe drumul public,incalcand HCLsector 4 nr 205/30.12 2021. HCL spune la cap 1 ca procedura de blocare al auto se aplica atunci cand se ocupa parcari publice,de resedinta sau domeniu public. Vehiculul era parcat la bornura in loc nemarcat ,nu exista semn de stationare,oprire interzisa,strada este lata.Am achitat 150 lei mi au deblocat o ,am parcat pe alta strada tot la bordura.Ce fac acum?Raman cu paguba din cauza abuzului sau merg in instanta ?O sa vina si acolo dupa mine? Vand masina?
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
r paul, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:40, 29 Septembrie 2025
Articolul este din regulamentul de aplicare a OUG 195/2002, ce a fost publicat prin HG 1391/2006 (impreuna, cele doua documente constituie un ansamblu de reguli rutiere, codul si normele de aplicare). Puteti cauta varianta actualizata pe portalul justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare hcl s4 24/2019 Adyconst Adyconst Rog un sfat. Speta: Ieri am primit o amenda prin posta de la politia locala S4. Amenda parcare in baza HCL S4 24/2019. PV de contraventie este pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o amenda pentru parcarea in loc nepermis, ... Iulian Alex Iulian Alex Buna ziua, am primit o amenda pentru parcarea in loc nepermis, pe trotuar in sectorul 2. Ideea este ca trotuarul este indeajuns de lat incat sa incapa mai bine ... (vezi toată discuția)
Parcare trotuar - amenda hcl victorte victorte Bună ziua, Astăzi am parcat mașina pe un trotuar, lăsând spațiu atât pentru pietoni, dar am lăsat și pista de biciclete ... (vezi toată discuția)