avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua O intrebare: Cetățenii români ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua O intrebare: Cetățenii români domiciliati in străinătate, ...

Bună ziua O intrebare:
Cetățenii români domiciliati in străinătate, cu pasaport românesc, au dreptul la un certificat asigurare de sănătate CNAS si CEASS/EHIC?
Mulțumesc Iulian Profir
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:25, 1 Iunie 2023
Drepturile de securitate socială în alte țări
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnas- pensionari cu domiciliul în străinătate. Melora Melora Bună ziua. As aprecia foarte mult dacă ați putea clarifica un aspect pe care nu l-am găsit explicat în alte părți. Întrebarea mea se referă la ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoana fara venituri ioana-miruna ioana-miruna Buna ziua, imi puteti spune, va rog, daca o persoana care nu realizeaza niciun venit in Romania sau persoanele care sunt plecate din tara, sunt obligate din ... (vezi toată discuția)
Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)