avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificatul de naștere vechi valabil in România?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificatul de naștere vechi valabil in România?

Buna ziua, eu am certificat de naștere vechi, locuiesc (temporar) in străinătate cu domiciliul in România. Pentru a îmi reînnoi cardul de identitate in România anul viitor, pot folosi certificatul de naștere de tip vechi? Am citit despre unele certificate de tip vechi (seria EN) care nu mai sunt valabile, dar nu este seria documentului meu.

Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
mopetre1, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 12:28, 30 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atâta timp cât nu este deteriorat , scriul de pe el se poate citi și nu este plastifiat, certificatul de naștere este valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere and2nanet and2nanet pentru a obtine un duplicat la certificatul de nastere,certificat obtinut in alt oras decat bucuresti este necesara deplasarea in acea localitate?!?(mentionez ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Adyna79 Adyna79 Bunaseara am o mare nelămurire certificatul de naștere al băiatul (15 ani) l-am plastificat de la bun inceput trebuie sa ai fac titlul de călătorie pentru ... (vezi toată discuția)
Card identitate romania business23 business23 Sunt cetatean roman nascut in Romania si detin Card de Identitate emis de catre autoritatile romane. Domiciliul de pe actul respectiv nu mai este valabil, ... (vezi toată discuția)