avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare masini firma sediu la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare masini firma sediu la bloc

Buna ziua,

Nu gasesc nicaieri o informatie legata de cat de multe locuri de parcare poate ocupa o firma cu sediul la parterul unui bloc, in Galati. Mentionez ca este vorba despre o parcare publica, deci primul venit, primul servit, dar si daca firma aceasta are 10 masini, nu prea e ok fata de locatarii blocului care au masini si vor sa isi lase masina in parcarea blocului...

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
Georgiana9020, utilizator
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 08:24, 2 Iunie 2023
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti reclamatie la primarie, sa schimbe statutul parcarii, sa nu mai fie pe principiul primul venit - primul servit, ci sa fie parcare rezidentiala cu abonament anual. Altfel nu se poate.
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
latka, moderator
Multumesc!
Puteti verifica personal conditiile de alocare locuri de parcare studiind disp HCLM nr. 337/24.06.2021. ..
3 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine este sa ramana primul venit primul servit.
Cea mai simpla solutie este sa retrageti acordul dat firmei pentru functionare.
Presedintele asociatiei anunta firma ca locatari sunt suparati ca nu au locuri de parcare si vor sa retraga acordul de functionare dat de asociatiei si de vecini.
Daca isi muta flota de acolo mai ramane daca nu zboara.
Simplu nu!
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai degraba sa faca reclamatie la primarie, daca primaria nu zice nimic in acest sens, inseamna ca nu va retrage vreo autorizatie de functionare, ca de retragere acord nu poate fi vorba, nu e ca la piata, azi iti dau, maine ti-l iau (in fata instantei trebuie un temei legal, nu ifose de vatafi). Fiind parcare publica pe principiul primul venit, primul servit, nu incalca nici un regulament si nici o lege.

Deci nu exista nici temei legal pentru retragere acord sau autorizatie.

Alte discuții în legătură

Depunere cerere onrc MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Cererea de modificare a obiectului principal de activitate precum si documentele in sustinerea acesteia pot fi depuse la oricare dintre oficiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru altcineva teodorailie teodorailie Pot ajuta un prieten sa isi infiinteze un SRL chiar daca eu nu sunt avocat sau reprezentant legal al acestuia? Intrebarea este daca eu persoana fizica pot ... (vezi toată discuția)
Parcare auto - domeniu public si privat . FlorinCristian FlorinCristian Buna Seara , Apelez la sfatul dvs , ca-n nenumerate randuri pentru a ma indruma intr-o chestiune din viata de zi cu zi .. problema parcarilor auto . Am un ... (vezi toată discuția)