avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara! am un titlu de proprietate, pentru o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara! am un titlu de proprietate, pentru o suprafata primita ...

Buna seara! am un titlu de proprietate, pentru o suprafata primita in proprietate, comuna Cozmesti, jud. Iasi. Exista vreo posibilitate prin care pot obtine schita (localizarea) acestei suprafete in teren?

Pe document am trecute nr topografic cu tabla si parcela aferenta, suprafata si vecinatati.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:41, 4 Iunie 2023
Desigur! Angajați servicii de cadastru și intabulare, inclusiv înscrierea în CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terorizat de ancpi, cadastru vechi si nou bms bms Ma dispera astia de la OCPI, in 1996 s-a intabulat un teren in baza Titlului de Proprietate (L18/1991). Pe atunci se copia in cel mai bun caz o parte din ... (vezi toată discuția)
Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)
Cadastru- plz help Am o proprietate cu casa si teren 500mp.Vreau sa vand doar o parte din teren cca 250 mp. Insa eu am cadastru pe toata suprafata.Cum fac actul de vanzare-cump ... (vezi toată discuția)