avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Contorul de apa nu arata o cifra exacta pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Contorul de apa nu arata o cifra exacta pe pozitia ...

Buna ziua. Contorul de apa nu arata o cifra exacta pe pozitia zecilor de mii, miilor si a sutelor, adica rotita este intre doua cifre. La mii este intre 0 si 1, la sute intre 7 si 8, si avem discutii cu Administratia care este citirea corecta acestui apometru. Stie cineva care este modul corect pentru citire? Multumesc! As pune si o fotografie a apometrului, dar nu stiu cum.
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
liana_t, utilizator
Eu merg pe 745
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La aceasta cantitate 745 -875 mc, contorul a iesit din garantie si nu mai puteti face ceva in sensul inlocuirii sale gratuite, asa ca,
Vad doua solutii:
1. Duceti contorul la o firma ii care poate verifica functionarea, eventual aranjarea mecanica a tamburilor;
2. Achizitionati un nou contor, un tip agreeat de catre asociatie si terminati "povestea". Trebuie sa aveti si dvs. si conducerea as. prop. - intelegerea necesara.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contorul nu are nimic, întotdeauna afisajul mecanic principal va avea o poziție a tamburului între cifre. Rotitele respective nu fac salturi.
Garanția e de vreo 2 ani, un astfel de contor se poate folosi fără probleme ani de zile, mai ales dacă apa din sistem nu e foarte dura.
Puteti sa ii faceti o demonstratie administratorului cand dati drumul la apa si oprit la jumate de litru.
Cifra unitatilor este in schimbare si este intre vechea si noua cifra.
La fel se intampla si cu cifra zecikor cand cifra unitatilor ajunge la 9.
Ori il chmeati ori ii dati un film.
@latka, sigur ca contorul nu are nimic, ci este un mic "deranj" la tambur, asta stim cu totii. Din acest motiv am sfatuit pe @adriandimitriu sa demonteze apometrul (poate in prezenta cuiva de la asociatie), sa-l duca la o firma / atelier de verificare apometre in vederea alinierii tamburului sau, eventual sa-si achizitioneze unul nou si scapa omu' de toate discutiile.

Alte discuții în legătură

Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)
Citire contor individual de gaze alina_25 alina_25 O cunostiinta de are contor individual gaze naturlae doreste sa stie ce consum are cum se calculeaza consum dar nu stie care cifre sunt care ... (vezi toată discuția)