avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen secundar la un cabinet medical veterinar ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen secundar la un cabinet medical veterinar individual?

Buna ziua, revin cu intrebarea mea de aseara. Am deschis un cabinet medical veterinar individual cu codul caen 7500. Inregistrarea cmvi- urilor se face direct la finante si am intrebat tot la finante daca se poate adauga un cod caen secundar pt vanzarea cu amanuntul dar nu stia nimeni pt ca doamna ce se ocupa de cmvi- uri este in concediu. Stie cineva sa ma lamureasca cu intrebarea asta?
Ultima modificare: Duminică, 16 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ava. Mol , utilizator 19:53, 16 Iulie 2023
Singura varianta care se accepta pentru cazul în care vreți sa deschideți la acea adresa și o farmacie veterinara: obiectul principal de activitate este COD CAEN 7500 - Activităţi veterinare şi obiectul secundar de activitate COD CAEN 4773 - Comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate.

george-neagu a scris:

Singura varianta care se accepta pentru cazul în care vreți sa deschideți la acea adresa și o farmacie veterinara: obiectul principal de activitate este COD CAEN 7500 - Activităţi veterinare şi obiectul secundar de activitate COD CAEN 4773 - Comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate.

Multumesc, asta era intrebarea mea si catre ANAF, daca am posibilitatea sa adaug cod CAEN 4773 secundar dar au zis ca nu stiu ce sa imi spuna pana se intoarce colega. Multumesc inca o data pt lamurire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Cod caen farmacie promes promes Ce cod CAEN trebuie sa aibe o P.F.A. pentru a putea presta servicii de farmacie la un spital? Va multumesc. (vezi toată discuția)