avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Se poate construi un garaj fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Se poate construi un garaj fara autorizatie? In conformitate ...

Buna ziua.
Se poate construi un garaj fara autorizatie?
In conformitate cu legea nr. 193/2019 se precizeaza ca nu mai este necesara autorizatie de construire pentru anexe gospodăreşti.
Legea nr. 50/1991, precizeaza la anexe gospodaresti: În mod similar, sunt asimilabile noţiunii de anexe gospodăreşti şi garajele, serele, piscinele şi altele asemenea.
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, citim aceeasi lege (50/ 91 republicata)? verificati, va rog, art. 3. [ link extern ]
Multumesc.
Vreau să construesc un garaj pe schelet metalic cu sandwich, Imi trebuie autorizație de construcție?In orașul Ineu judetul Arad.
da. oriunde in România si din orice material

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O piscina 6x3m in curte are nevoie de autorizatie de constructie? csmara csmara Daca vreau sa construiesc o piscina in curte (privata nu publica), 6m x 3m din materiale prefabricate (nu beton) cu o sapatura de 120 cm, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Ce inaltime trebuie sa aiba anexele gospodaresti? baxter007 baxter007 ma intereseaza si pe mine ce inaltine trebuie sa aiba o incapere sa o poti trece k anexa gospodareasca si din ce anume trebuie facuta (de ex: daca folosesc la ... (vezi toată discuția)
Livrare apartamente, curte engleza si parcare d_roxana d_roxana Intrebare: Un dezvoltator imobiliar a construit un bloc de apartamente destinate vanzarii. Marfa receptionata consta in apartamente, garaje subterane, boxe, ... (vezi toată discuția)