avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am făcut o livrare pe emag și nu am mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am făcut o livrare pe emag și nu am mai putut sa ...

Bună ziua! Am făcut o livrare pe emag și nu am mai putut sa o ridic. Am primit amenințări de la seller pe numărul de telefon. Mi s a spus ca o sa îmi perceapă taxa de transport cu dobânda specificând ca "știu unde stau și o sa ma găsească ei". Ce as putea face în situația asta sa depun o reclamație? Mi se pare total deplasat ca întreprindere sa recurgi la un astfel de limbaj și la amenințări.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:53, 15 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Ce inseamna „Am făcut o livrare pe emag și nu am mai putut sa o ridic.”??
Poate ca „Am făcut o comanda pe emag și nu am mai putut sa o ridic”.

Seriozitatea (sau ne*) ne duce la litigii si la conflicte. Cu alte cuvinte ati comandat si apoi nu ati platit.
Vi se pare normal? Vi se pare justificat? Vi se pare legitim? Mie NU, dar intreb si eu!

Daca veti fi amenintat sau victima unei agresiuni veti depune o plangere la politie !!
(asta ca solutie la problema dvs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)