avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Reprezint un ONG care doreste sa organizeze un ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Reprezint un ONG care doreste sa organizeze un festival.

Reprezint un ONG care doreste sa organizeze un festival. Am facut cerere catre Primaria unde se va desfasura festivalul in care solicit sa aprobe in Consiliul Local organizarea si implementarea acestuia. In afara de Hotararea de Consiliu, este nevoie si de un contract separat de parteneriat semnat cu Primaria? De ce alte acte am nevoie?
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:09, 1 Septembrie 2023
Pai nu se intelege ce doriti sa primiti de la autoritatile locale, ca in functie de asta e de stiut daca si ce act juridic va mai trebuie sau nu. Daca ati fi organizat festivalul intr-un spatiu privat in principiu nici nu va trebuia vreo autorizatie sau acord sau alt act de la Primarie... Acel HCL de ce l-ati cerut? Ce aproba acel HCL ? Ca organizarea unui festiva in sine nu e supusa aprobarii Consiliului Local...... IN forma asta asa de generala, nu se poate raspunde intrebarii Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism-in aer szia2008 szia2008 Buna .Am cumparat un teren in septembrie 2007 , pe care am dori sa construim o casa.Am depus dosarul pentru certif. de urbanism inca din sept.2007.Ni s-a spus ... (vezi toată discuția)
Acordare fonduri nerambursabile asociatii si fundatii ContSters240394 ContSters240394 Buna. In ce conditii se poate acorda sprijin financiar de catre primarie unor asociatii si fundatii(cluburi sportive, asociatii culturale)?Prin hotarare de ... (vezi toată discuția)