avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa înființez un PFA .
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa înființez un PFA .

Doresc sa înființez un PFA . Ma puteți indruma ce coduri CAEN trebuie sa aleg pentru recondiționat uși ( vopsit și colantat) și pentru recondiționat cazi?
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Maianu , utilizator 18:34, 20 Septembrie 2023
Va rog, ma puteți ajuta cu un răspuns ? Mulțumesc
,, Mai am o singura întrebare : dacă serviciile se vor efectua doar la domiciliul clientului am nevoie de casa de marcat, sau ma pot încadra in excepțiile prevăzute la ART 2 lit i și l din OUG 28/1999?”
Asa este. Sunteti avizat, Felicitari!

Sunt exceptate: serviciile de instalaţii, reparaţii şi întreţinere a bunurilor efectuate la domiciliul clientului şi, respectiv, lucrările de construcţii, reparaţii, amenajări şi întreţinere a locuinţelor, executate de către operatori economici specializaţi, inclusiv materialele utilizate pentru realizarea acestor activităţi, dacă materialele respective sunt cuprinse în facturi şi alte documente legale emise de prestatorul serviciului ori executantul lucrării.

In cazul activităţilor prevăzute la art. 2 lit. i)-l) unde nu sunt utilizate aparate de marcat electronice fiscale, este obligatorie emiterea de chitanţe, în condiţiile legii
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2023
Ana Av. Ranete, Avocat
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare cod caen comert ContSters505156 ContSters505156 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare mobila reconditionata vioop vioop In cazul in care un srl cumpara mobila veche pe care o reconditioneaza si o vinde altor clienti ,ce cod caen trebuie sa aiba societatea? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)