avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, dacă sunt executat silit și nu am nimic ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, dacă sunt executat silit și nu am nimic pe numele ...

Bună ziua, dacă sunt executat silit și nu am nimic pe numele meu, dar sunt împuternicit al unui cont, ma poate executa dacă nu sunt eu proprietarul acelui cont?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:48, 19 Septembrie 2023
nu e contul dvs, nu au ce executa
Nu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Daca ANAF incepe executarea silita impotriva mea, ca PFA, imi poate bloca un cont bancar, unde mi-au fost virati bani in urma vanzarii unui ... (vezi toată discuția)
Nelamurire poprire cont Roxana Popa Roxana Popa ce se intampla in cazul in care a inceput executarea silita sub forma popririi pe cont, dar de doua luni eu nu mai lucrez iar in cont nu mai sunt bani?din cont ... (vezi toată discuția)
Notificare banca simonacordos simonacordos buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT]. creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)