avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor !! Am făcut toate procurile și actele pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor !! Am făcut toate procurile și actele pentru a face ...

Ajutor !!
Am făcut toate procurile și actele pentru a face un contract de vânzare cumpărare din partea mătușii mele pentru mine la casa bunicilor dar apare pe cartea funciara o ipoteca la bankopp și nu putem termina vânzarea!
Ma puteți ajuta cu sfaturi și acea Minuta ( ce nici măcar nu știu ce este )?
La tribunalul București la ce căsuță sa bifez pentru programare .
Va rog din tot sufletul meu, ajutați-mă!!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 09:44, 20 Septembrie 2023
Buna ziua, ce s-a intamplat cu datoria catre banca pentru care avea imobilul ipoteca? A existat un dosar in instanta? Cum s-a solutionat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de adjudecare diana mihaela diana mihaela buna ziua, am si eu o intrebare si as ruga pe cei ce sunt in tema sa ma ajute in a o solutiona. am achizitionat un imobil prin licitatie publica in urma ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare caddya89 caddya89 Va rog sa imi dati cateva sugestii in legatura cu urmatoarele: Este vorba despre un imobil construit de bunicul meu in Ardeal in 1920. Copii bunicului au ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorie la banca popescul popescul Tatal meu a murit subit si m-a lasat in urmatoarea situatie: - avea Certificat de mostenitor dupa o matusa, bunul imobil fiind de impartit cu mai multi veri; ... (vezi toată discuția)