avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere datorii RDS \' Buna ziua! Daca nu s-au ...
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere datorii RDS ' Buna ziua! Daca nu s-au platit o serie ...

Prescriere datorii RDS '

Buna ziua!

Daca nu s-au platit o serie de facturi din partea RDS (cu mai mult de 3 ani in urma) si intre timp s-a primit adresa de la BEJ de incepere urmarire silita, ar fi o varianta ca in instanta sa se invoce prescrierea acestora?
Odata ajunsa speta la BEJ, mai este cale de recunoastere si plata a datoriei initiale catre RDS, (datoria catre BEJ a este de 7 ori mai mare decat cea initiala).
Alte sfaturi sunt binevenite.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:16, 26 Septembrie 2023
Sfatul meu, cred ca al tuturor, este sa mergeti cu actele la un avocat si sa contestati eventuala poprire in instanta.

Dar cat mai repede, termenul de contestare nu este foarte mare si apoi nu mai aveti ce face decat sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Executare silita formulata pe adresa la care am domiciliat in urma cu mai mult de 7 ani StefanMM StefanMM Buna ziua, Am primit la actualul loc de munca o adresa prin care dispune infiintarea unei popriri pe veniturile mele. Mentionez ca am descoperit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Pot cere prescrierea datoriilor? livstroe livstroe Buna ziua, Vin cu o intrebare in speranta ca ma vor lumina colegii de forum si o sa incerc sa descriu cat mai detaliat situatia mai jos. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)