avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua am și eu un certificat de acționar și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua am și eu un certificat de acționar și vreau sa îl ...

Buna ziua am și eu un certificat de acționar și vreau sa îl dau ma puteți ajuta va rog
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:22, 18 Octombrie 2023
E bine sa scrieți aici numele exact de pe certificatul de actionar al firmei. Sa vedem dacă firma mai e în viata sau a falimentat, caz în care nu mai are valoare acest certificat.
Apoi sa vedem dacă e tranzacționate la Bursa de valori Bucuresti sau nu. Dacă e la bursa trebuie sa contactați un broker autorizat din zona dumneavoastră și prin intermediul lui puteți sa faceți vânzarea doar la prețul bursei. Va ajuta el contracost cu toate hartiile necesare
Dacă nu e cotata la bursa, vânzarea se va putea face doar prin notar si doar catre un alt acționar la aceeași firma.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)
Vanzare acțiuni mmus mmus Bună ziua, am un certificat de acționar la firma Romprim SA, actiuni pt care nu am incasat dividende de foarte mulți ani intrucât mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)