avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună, am depus o plângere prin compania AirCashBack ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună, am depus o plângere prin compania AirCashBack deoarece ...

Bună, am depus o plângere prin compania AirCashBack deoarece am avut un delay cu WizzAir. Cei de la AirCashBack nu răspund la nici un email, nu am primit nici un email despre statusul cazului. Am incercat azi eu personal să recuperez banii de la Wizz si mi-au intrat in mai putin de 12 ore. Consider că cei de la AirCashBack nu au participat cu nimic la acest caz si nu au nici un drept la onorarii, dar prin așa zisul contract care constă în regulamentul de pe site, sunt obligat să le virez banii în termen de 3 zile de când îi primesc. Întrebarea mea este dacă e riscant să refuz plata către ei, invocând faptul că ei nu mi-au dat nici un răspuns? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: GEKO17 , utilizator 18:23, 19 Octombrie 2023
Salut. In aceeasi situatie sunt si eu. Banii inapoi pe bilete noi ii primim daca facem refund catre companii. Insa, tu confunzi lucrurile. Claim-ul facut la AirCashBack sunt de fapt altii, o asa zisa despagubire fiindca ti-au dat programul peste cap. Eu am avut 2 zboruri anulate de AirConnect - pe Suceava - Bucuresti, si in ambele situatii am fost anuntat cu doar 2 zile inainte. Banii pe bilet i-am primit insa am in asteptare alti 500 euro pe care ii voi primi de la ei prin AirHelp. Ei isi vor retine 150 euro ca se ocupa de dosar, eu voi primi 350. Insa, am doua luni de cand astept.
Am primit despăgubirea de 250 de euro, nu banii pe bilet. Eu aștept un răspuns de la ei din Septembrie 2022.
Esti super norocos, atunci. :)
Eu am primit doar 340 lei, contravaloarea biletelor de avion pentru 2 persoane.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
GEKO17, utilizator
Da, interensant e că am reușit să obțin banii în câteva ore și aștept după cei de la AirCashBack de un an și ceva, fără a mai primi vreun răspuns de la ei. De evitat pe viitor...
E asa mare valoarea biletului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)
Legal cine are obligatia sa ma despagubeasca oroian-rodica oroian-rodica Cumpar bilet de avion de la o agentie de turism.. Compania cu care ar fi trebuit sa zbor da faliment. Zborul se anuleaza. LEGAL cine are obligatia sa ma ... (vezi toată discuția)
Drepturi pasageri zbor anulat maranos76 maranos76 Buna ziua! Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)