avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inspectorii antifraudă au dreptul de a controla ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inspectorii antifraudă au dreptul de a controla registrul de pacienți?

Bună ziua. Inspectorii antifraudă au dreptul de a controla registrul de pacienți întru-un cabinet medical?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 17:52, 27 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De avocat aveți nevoie. Eventual acesta poate colabora cu un expert contabil pe probleme punctuale și tehnice, dacă are nevoie. Dar strict raportat la întrebarea dvs, doar un avocat va poate ajuta, cu o strategie de abordarea a procesului și cu asistenta în timpul controlului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)
Buna! are dreptul o firma sa imi dezvaluie fisa medicala care ... ellie_black ellie_black Buna! Are dreptul o firma sa imi dezvaluie fisa medicala care a fost ceruta pentru a incheia contractul de colaborare? In primul rand, mi-au trimis sa semnez ... (vezi toată discuția)
Proces cu finantele !!!!!!!!!!!!! sama sama neatza buna, nu prea ma pricep sa explic dar sper sa ma intelegeti: am intentat proces impotriva finantelor deoarece la un control , inspectorii au cam ... (vezi toată discuția)