avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Directorul unei institutii de invatamant este ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Directorul unei institutii de invatamant este considerat functionar ...

Directorul unei institutii de invatamant este considerat functionar public ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 21 Octombrie 2023
Nu.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Are calitatea de funcționar public în accepțiunea dispozițiilor art. 175 alin. (1) lit. b) teza a II-a din Codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertul judiciar este funcționar public în sensul prevederilor codului penal ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Ministerul Public a dat publicității miercuri, 17 septembrie 2014, concluziile formulate de procuror în cauza nr. 22/1/2014/HP/P a ICCJ având ca obiect ... (vezi toată discuția)
Intelesul termenului "functionar" in noul cod penal motanelul motanelul buna ziua am o mare problema cu politia de cercetare penala si anume: pana anul trecut am fost functionar public si lider de sindicat la institutia unde ... (vezi toată discuția)
Teoria generala a dreptului elena611 elena611 buna ziua. ce idei mi.ati sugera pentru capitolul \\"Particularitatile speciale care transforma persoana fizica in subiect special al infractiunii.\\"?? Despre ... (vezi toată discuția)